Psyke og Helbred, Fredensgade 12 C, 8382 Hinnerup - +45 29930060 - dorte@psykeoghelbred.dk                               

 

 

UNGE - Bliv den bedste udgave af DIG (glæde, styrke og handlekraft)

 

WORKSHOP

Henvender sig til unge imellem 13 og 19 år, som vil skabe større selvværd i samværet med sig selv og andre.

 

Du får redskaber til at:

- turde stå ved dig selv, og lukke larmen fra de andre ude

- stole på din intuition

- mærke hvor du har dine lysglimt og stærke sider

- takle svære situationer i en gruppe

- turde rose dig selv - og lade hammeren ligge

- lægge dårlige oplevelser bag dig

- Åbne for alt det nye med ro og tillid.

 

 

Hvordan er forløbet

I er en lille gruppe, som gerne vil styrke jer selv. Jeg underviser og inddrager jer i undervisningen. Der vil være opgaver og øvelsesr undervejs, hvor I hver især skal ind og mærke det vi arbejder med. Der er ingen forventninger til dig om, at du skal yde noget bestemt. Og der vil ikke være gruppearbejde eller andre situationer, hvor du skal overskride dine grænser overfor andre.

 

 

Hvem er jeg

Mit navn er Dorte Trønninge. Jeg arbejder som psykoterapeut. Jeg skrev eksamensopgave om teenagere - har selv haft en teeenager og arbejder dagligt med teenagere i min praksis. Mit hjerte brænder for at gøre livet nemmere for jer. Give jer redskaber til at takle hverdagens små og store udfordringer og allermest - at få jer til at mærke hvor værdifulde

I er.

 

 

Hvor og hvornår

Rosenkrantzgade 16C, 8000 Aarhus C

 

Fredag, den 17. februar 2017 kl. 10-16

 

 

Pris

600 kr. Er I to der tilmelder jer sammen er prisen for jer begge 1.000 kr.

 

 

 

Tilmelding

Ring på 29930060. Bedst på hverdage imellem 8-9 og 17-18. Eller send en mail til dorte@psykeoghelbred.dk

 

 

 

 

Tidligere deltagere siger

 

Emilie, 19 år

Jeg har virkelig nydt at være en del af Teenager – styrk dit selvværd. Stemningen var rigtig god og tryg, og jeg følte på intet tidspunkt noget pres til at dele noget, jeg ikke havde lyst til at dele. Jeg blev aldrig bedt om at holde et oplæg om mig selv eller det, vi havde snakket om. Jeg fik helt naturligt lyst til at dele mine tanker og oplevelser på grund af Dortes varme personlighed, nærvær, faglige dygtighed og viden om teenagere og de udfordringer, vi går igennem. De andre piger gjorde oplevelsen hyggelig, og det føltes som om, jeg var omgivet af venner - på trods af, at vi ikke kendte hinanden i forvejen.

Det var helt trist, da forløbet var færdigt, da det havde været så hyggeligt og lærerigt. Jeg har lært utrolig meget, og Dorte har klart styrket mit selvværd.

Dortes workshop kan helt klart anbefales, og du vil være i trygge hænder hele vejen igennem.

 

Sofie, 19 år

Jeg har i nogle år gået i terapi hos Dorte, og dermed lært rigtig meget om mig selv. Da jeg så hun holdte workshoppen "teenager styrk dit selvværd", tænkte jeg med det samme at det skulle jeg være med til. Det er jeg rigtig glad for, at jeg gjorde! Mange af teknikerne og redskaberne hun gav os, kendte jeg lidt til forvejen, fra mine terapitimer. Det gjorde ingenting, jeg sugede det hele til mig og for hver uge, der er gået har jeg kunnet mærke en forskel. Vi lavede vores egen lille bog med alle redskaberne i og en masse små noter. En bog jeg altid vil have, og altid vil kunne slå op i. Jeg kan mærke en forskel, jeg er gladere og tror mere på mig selv. Kan virkelig kun anbefale det! Dorte er så dygtig !

 

Emma, 18 år

Det jeg har fået ud af Dortes workshop, har været at jeg har fundet mig selv meget mere. Før hen, turde jeg ikke stå op for mig selv, jeg turde ikke sige fra eller sige min mening. Det er selvfølgelig noget man arbejder på hele livet, men jeg kan helt klart mærke en forskel efter 4 gange i Dortes workshop. Jeg har endda også fået noget mere selvtillid af at være derude. Jeg elsker det, da jeg føler mig hjemme i Dortes selskab. Ikke nok med at hun er virkelig dygtig til det hun laver, så er hun en enormt varm person, som altid er klar på at hjælpe.

Det har været mega fedt, at man har delt oplevelsen og sine tanker med nogle andre mennesker, som egentlig har det og har haft det på samme måde som en selv :-)

 

 

 

psykeoghelbred.dk © 2012